DOWNLOAD CS1.6

PLATFORMA BOOST

Vrei o platforma de boost/dropuri?
Aici ai gasit solutia!!
La vanzare metoda de modificare jucatori permanent.Dupa ce jucatorul a luat fisierele va ramane permanent modificat.Atentie, metoda functioneaza pe orice versiune de windows de la windows xp pana in prezent, inclusiv orice versiune de windows 10.
Veti avea control asupra cs-urilor printr-un webhost cu fisierele pentru counter-strike si un fisier de configurare pentru versiunea lor.Toate fisierele continute in metoda sunt fara error reporting(in cazul in care jucatorul apuca sa dea cancel si nu descarca toate fisierele, nu vor aparea erori).Se ofera suport pentru fisiere timp de 2 luni de zile inclus in pret ce consta in:
- rezolvari pentru orice probleme ar putea aparea (exemplu necesitatea de modificari in
cazul in care apare un nou windows).
- mici modificari in limita bunului simt (dupa disponibilitate, vor fi facute in timpul liber)
Pentru script-uri personalizate si pachete disponibile preturile sunt afisate jos de tot,
dupa descrierea completa.


Metoda consta in :
- trimitere fisierelor in client
- fisierele care sunt trimise se vor executa in urma apelari unei comenzi
- cmd in motd(automat)
- Bypass Setti pentru a fura playeri din setti fara a fi banate ipiurile de la vpsuri care le detii
- BYPASS gametracker.rs


Detalii :
- autoconnect din fisierul asi, imediat ce i se va instala metoda jucatorul va fi redirectionat catre platforma(server), si la fiecare 1 din 5 incercari de a se conecta jucatorul catre un server, i se va anula conectarea si va fi trimis catre platforma(server).
Autoconnectul 1 din 5 este la intamplare, de exemplu poate la primele 8 conectari sa se conecteze pe ce servere doreste, iar la urmatoarele 2 conectari sa fie trimis catre platforma(server).
Asi-ul ramane in clientul de cs modificat initial, nu se readauga in toate cs-urile cand se executa cautarea(pentru unii jucatori este iritant ca la fiecare 5 incercari de a se conecta catre un server sa ajunga in alta parte, cei carora nu li se pare deranjant nu reinstaleaza cs-ul).
- control deplin asupra urmatoarelor fisiere din counter-strike :
- config\MasterServers.vdf
- config\rev_masterServers.vdf
- config\rew_MasterServers.vdf
- config\serverbrowsers.vdf
- platform\config\MasterServers.vdf
- platform\config\rev_masterServers.vdf
- platform\config\rew_MasterServers.vdf
- cstrike\autoexec.cfg
- cstrike\userconfig.cfg
- cstrike\valve.rc
- cstrike\resource\GameMenu.res
- cstrike\motd_temp.html
- cstrike\hw\opengl.cfg
- cstrike\hw\geforce.cfg
- GTProtector.dll
- GTProtector.asi
- GTProtector.ini

In aceste fisiere puteti seta masterserver-ul, bind-uri, autoconnect,serverele care apar la favorite si in history, meniul din counter-strike. In acelasi timp directoarele bin si save sunt sterse si transformate in fisiere si se adauga in directorul principal GTProtector(protectie impotriva comenzilor primite din partea unui server : load, motd_write, motdfile,bind etc.) in acest fel impiedicand pe altii sa ii modifice.Toate fisierele .asi (exceptand cele default ale cs-ului,GTProtector.asi si cel creat de metoda) sunt sterse de fiecara data cand se executa cautarea.Metoda este complexa, nu este doar o copiere de fisiere, inclusiv daca nu exista directoarele necesare, le creeaza.
De exemplu daca nu exista directorul config este creat.Aceste fisiere vor fi puse in toate cs-urile gasite in calculatorul jucatorului modificat.Veti avea un fisier de configurare unde veti seta versiunea pentru aceste fisiere in webhost.Astfel, fisierele se vor descarca de fiecare jucator o singura data, nu de fiecara data cand porneste script-ul si nu va veti suprasolicita vps-ul/dedicatul unde aveti webhost-ul pentru download.In cazul in care modificati unul sau mai multe dintre fisiere, nu este nevoie decat sa setati un numar de versiune diferit in fisierul de configurare si toti jucatorii modificati vor downloada noile fisiere. Se furnizeaza si plugin-ul pentru precache al fisierelor si plugin-ul care va contine si bind-uri.
Va vom recomanda si cel mai bun host gasit pentru fast download (download-ul are loc instant chiar si de harti, jucatorii nici nu apuca sa vada ce se downloadeaza nici la fisiere de cativa MB).Pachete disponibile:

INTRE 50-70 Euro(METODA IN SINE):

- metoda este furnizata cu un fisier explicativ complex in care veti putea gasi toate detaliile cum sa o instalati si folositi.Noi va vom face instalarea.
- primiti toate cele descrise mai sus, fisierele pentru modificat, plugin-ul de precache si plugin-ul cu bind-uri.

INTRE 61-81 Euro(METODA + INSTALAREA LA TOT CE TREBUIE):

- tot ce este in pachetul de mai sus, plus masterserver si va vom instala noi absolut tot inclusiv masterserver-ul si webhostul.
- plugin de repartizare pentru platforma si plugin de citire din baza de date(il personalizam in functie de baza voastra de date).


Fisiere personalizate:

- pentru cineva care cumpara unul din pachetele de mai sus, personalizarea costa 25 euro.
- pentru ceva foarte complex, implementarea mai multor metode intr-una singura(mai multe decat cele de mai sus prezentate deja),scripturi mai multe care sa se instaleze (nu doar cel de modificare cs) etc. preturile variaza intre 25 si 50 Euro in functie de ce anume doriti si cate scripturi doriti.
Garantam ca orice script nu va fi detectat de nici un antivirus.
PRETURILE VARIAZA DE CE DORITI DUMNEAVOASTRA PRETURILE POT PORNI DE LA 10 EURO PANA LA 100 EURO !!

TE ASTEPTAM CU O COMANDA !!
Contact Skype: mspro99
©Copyright 2013-2016 by MasterServer.Ro - All Rights Reserved ® - Design by Florentin.